Informasjon om 2018 sesongen

20. juni 2018

Vi er i ferd med å sette ut høstpostene, alle vil være på plass innen søndag. Søndag feirer også vi Skautraver'ns 50 års jubileum.

Vi markerer 50 års jubileet på Hjellsåsen – ved det nye utsiktstårnet og post 62 på Vientjern-kartet. Datoen er søndag 24. juni, åpningsdagen for høstpostene. Vi er på plass mellom kl. 12 og 14. Vi byr på kaker, ta med drikke. Hele turen med 8 poster kan være noe tung for de minste, men det er fine turalternativer med 3-5 poster.

Tårnet ble reist i 2017 av Kråkstad IL og byr på en fantastisk utsikt.

22. april 2018

Postene på Vientjern er nå satt ut. Det meste av snøen har forsvunnet, men det er svært vått enkelte steder. Postutsetter anbefaler at man venter til litt ut i mai med å besøke disse postene. På Smerta er det enda våtere, her kan man gjerne vente enda litt til!

18. april 2018

Alle vårpostene med unntak av ekstrapostene på Vientjern er nå på plass.

Det er imidlertid fortsatt mye snø i områdene. Det kan være bart på steder hvor solen har kommet til, mens det fortsatt ligger dyp og løs snø andre steder. Særlig ber vi dere vente med Smerta og Vientjern, her anslår postutsetterne at det ikke blir noe særlig trivelig før om en måneds tid.

Beste sted å starte er nok Grønliåsen hvor særlig postene oppe på åsen ligger i snøbart terreng.

Veldig bra om de som forsøker seg i de ulike områdene skriver litt på turbloggen om hvordan forholdene utvikler seg de neste ukene!

22. mars 2018

Vanligvis er skautraverpostene på plass i skogen til palmesøndag, men i år er det så mye snø i alle områder at vi må vente til det er mulig å ta seg frem til fots i skogen.

Vi har imidlertid tatt skiene fatt og satt ut to turer med tilsammen 13 poster i Nøstvedtmarka for at de aller ivrigste skal få komme i gang. Mange av stiene her er oppgått av folk til fots, men inn mot postene er det dyp snø.

Vi legger inn informasjon her på denne siden om når postene settes ut i de enkelte områder!

Og så oppfordrer vi folk til å bruke turbloggen på turorientering.no/KSOL til å rapportere om forholdene utover i påskeuka.