Informasjon om 2017 sesongen

AVSLUTNING SKAUTRAVER'N 2017

Vi inviterer til avslutningskveld

TIRSDAG 23. JANUAR 2018 KL. 18.00 i KOLBEN

Kolben ligger tvers overfor Kolbotn Stasjon.

Kveldens program:

• Gunhild B. Størseth viser lysbilder fra skautraverturer og filosoferer over temaet «Hva er en ekte Skautraver».
  • Utdeling av diplomer til barna
  • Premieutdeling
  • Salg av merker og plaketter - Historielagenes konkurranse og fjellstueoppholdet

Deltakerkonvolutten for 2018 vil være klar for salg på møtet.

Merker/plaketter og skautraverkonvolutten for 2018 kan betales med kontanter eller VIPPS.

Vi håper mange av årets Skautravere har anledning til å være tilstede!

Vel møtt!

Hilsen Skautraver'n

19.juni 2017:

Høstpostene:

Da er høstpostene på plass i alle områdene i Sørmarka. Gjestepostene i Ola Dilt ved Sandbakken blir først satt ut 2. juli.

Ha en fin høstsesong!

Mars:

Vi har startet postutsettingen, og konvolutter er lagt ut for salg til alle salgssteder.

Postene i Finstadmarka, på Langhus og vårpostene på Hvitebjørnåsen og Bukkesti er på plass. Postutsetterne melder om lite snø, men endel is på stiene i Finstadmarka og på Langhus. På Hvitebjørn er det lite snø og is. På Bukkesti er det lite snø i terrenget, men iset og glatt på stiene, så vi anbefaler brodder eller piggsko!

26.03: Da er også postene på Pinnåsen på plass. Det er fine forhold, men fortsatt litt is lysløypa.

5.04: Da er også postene på Granerud på plass i skogen. Postutsetter melder at det er svært vått på Granerud foreløpig. Vi ønsker alle Skautravere god påske med mange fine turer i Sørmarka,

07.05: Nå har Oppsal IF satt ut gjestepostene på Spinnernkartet!

Lykke til med 2017 sesongen!