Kolbotn og Skimt sitt årlige kretsløp

Bilde fra terrenget


Det tradisjonsrike "Vårløpet" blir i 2017 "Høstløpet". Løpet vil inneholde nest siste løp i Trimtex-cupen, som er en konkurranse for ungdom mellom 13 og 16 år. Siste løp i Trimtex-cupen vil arrangeres dagen etter av Ås IL, som sprint inne på Tusenfryd. Det vil ellers bli flere åpne klasser enn det tidligere har vært på Vårløpet, og dermed også mer tilrettelegging og markedsføring mot mosjonister. Det vil også bli tilbud fr tur-orienterere og stolpejegere. Gjennom et samarbeid med OSI/Geoform har vil lagt til rette for at tre av de åpne klassene vil gi poeng i deres årsranking.

Løpet vil arrangeres ved Østre Greverud idrettshall med meget kort avstand fra parkering til samlingsplass. Det blir heller ikke langt å gå fra samlingsplass til start. Med løpets nærhet til Oslo, håper vi at mange kan få seg en fin tur på Pinnåsen denne september-lørdagen.

Løpsleder for arrangementet er Tor Lahlum, som er ny i klubben fra 2016. Løypelegger er Dag Amundsen. Knut Bjørkelo vil ha ansvar for det tekniske. Måren OL, ved Per Hermann Krøger, vil være TD. Vi vil komme tilbake til arrangementstaben for øvrig på forsommeren. Dersom du har spørsmål eller innspill til arrangementet, kan Tor kontaktes på: tor@lahlum.no.

Kartutsnitt fra Pinnåsen

Foreløpig klasseoversikt (detaljer ikke endelig avklart)


Powered by: Bloc