Veteranmesterskapet 2018

Kolbotn og Skimt er i 2018 medarrangør for det uoffisielle norgesmesterskapet i orientering for dem over 35 år. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Ås IL. Det konkurreres i tre øvelser: Sprint, langdistanse og mellomdistanse. Sprintdistansen avholdes fredag den 7. september fra kl. 17.00 i parken til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU. Lørdag 8. september fra kl. 11.00 er det langdistanse i Gaupesteinmarka med arena hos Ski golfklubb på Smerta. Mellomdistansen går samme sted søndag 9. september fra kl. 10.00. Det er forventet ca. 600 deltakere, og de fleste av dem deltar alle tre dagene.

Ved siden av Veteranmesterskapet blir det publikumsløp alle dager med løyper av ulik vanskelighetsgrad og lengde. For dem som har lyst til å prøve hvordan det var å løpe orientering i 1970, er det på lørdagen lagt opp to krevende løyper på henholdsvis 5 og 10 km på et kart fra ca. 1970.

For veteranmesterskapet er det forhåndspåmelding i Eventor. Det er også mulig med forhåndspåmelding til publikumsløpene, men her er det også direktepåmelding på arena løpsdagen.

Innbydelse (Invitation in English)

Løpsledelse:

Tor Lahlum, Kolbotn og Skimt OL, tlf. 909 86 467, mail: tor@lahlum.no
Gunnar Tenge, Ås IL, tlf. 415 20 043, mail: gunnar@tenge.no
TD: Petter Fure, Oppsal orientering, mail: petterfure@hotmail.com  

 

Kartutsnitt fra Gaupesteinmarka

Levert av IdrettenOnline