Webside for Foll-O-karusellen

Foll-O-karusellen

Premieutdeling 2018

Foll-O-karusell består i 2019 av 4 løp som arrangeres av klubbene i Follo og omegn. Følgende er foreløpige datoer og steder:

1. 5/6: Måren, Holt
  2. 12/6: Driv, Bjerkeskogen
  3. 28/8: Ås, Skistadion Nordskogen
  4. 4/9: Kolbotn og Skimt, Bøleråsen skole

Dette er et kompakte arrangementer med start på eller nær samlingsplass og løyper tilpasset alle nivå og aldere,  +/- 10 - 110 år. Nybegynnere kan starte uten rangering i den korteste løypa. Hvert løp teller hver for seg. Det gis poeng beregnet ut fra tid etter vinner og de tre beste av fire løp teller sammenlagt. Foll-O-karusellen har påmelding ved frammøte og valgfri starttid.

Historie

Foll-o-karusellen startet opp 26. april 1972 fra Ekornrud ved sørenden av Kolbotnvannet. Alle o-løpere som har vokst opp i Follo har deltatt utallige ganger. Foll-O-karusellen er vårt nærmeste arrangement utenfor egen klubb og passer ekstra bra for de yngste som har lært seg de mest grunnleggende o-ferdighetene. For alle andre erstatter Foll-O-karusellen treningsløpet som treningstilbud på onsdager.