Orienteringskurs for voksne
Foll-O-karusellen

Påmelding på Foll-O-karusellen

Kolbotn og Skimt sine arrangementer

Her under fanen "Arrangement" finner du informasjon om de åpne løpstilbudene som Kolbotn & Skimt OL er ansvarlig for å arrangere.

Klubben arrangerer vanligvis ett større løp i året, vår eller høst, med 400 - 700 deltakere. Her deltar orienteringsløpere på alle nivåer, fra nybegynnere til eliteløpere og klubbens medlemmer stiller til dugnad for å gi deltakerne den best mulig opplevelsen.

Foll-O-karusell er et samarbeidsprosjekt mellom orienterings-klubbene i Follo og omegn. Normalt består karusellen av fem løp hvor av Kolbotn og Skimt OL arrangerer ett. Det er typisk 100 til 200 deltakere og det tas spesielt vare på barn og unge som er under opplæring.

I 2019 vil vi også tilby mosjonsorientering 10 lørdager i perioden fra april til oktober. Vi tenker at løping i terrenget med kart og kompass kan være en god avveksling for mange ivrige mosjonister som vanligvis løper eller sykler. Det vil på disse mosjonsarrangementene også være tilbud til de litt mer garvende orienteringsløperne som ønsker seg et kortreist løpstilbud en lørdags morgen.

Nytt av året i 2019 er også et orienteringskurs for voksne. Se mer om dette her.