2017: Foran 8 000 tilskuere utenfor Strömstad fikk de tre norske verdensmesterne velfortjent jubel etter første norske VM-gullet i stafett for herrer siden i Japan i 2005 Foto: Ivar Haugen

Målsettinger

Bakgrunn

Norge er blant de ledene o-nasjonene i verden. Oslo og Akershus regionen har omkring 40 aktive idrettslag med orientering på programmet. Det er stor o-aktivitet og stort o-mangfold omkring oss. Oppegård og Ski kommuner har til sammen over 50.000 innbyggere. Skogene i området ligger nær opp til der folk bor og er godt egnet til orienteringsløp. Alle skogsområdene er kartlagt med gode orienteringskart som oppdateres jevnlig. I klubben har vi lang erfaring og høy kompetanse på o-idrett. Forutsetningene i vårt område er meget gode for et vilt, vakkert og rått o-miljø.

Intensjon

Vår intensjon er å realisere idrettens kjerneverdier i vår virksomhet:

• Mosjon og helse
  • Naturopplevelse og friluftsliv