MÅLSETTINGER
Bakgrunn
Norge er blant de ledene o-nasjonene i verden. Oslo og Akershus regionen har omkring 40 aktive idrettslag med orientering på programmet. Det er stor o-aktivitet og stort o-mangfold omkring oss. Oppegård og Ski kommuner har tilsammen over 50.000 innbyggere. Skogene i området ligger nær opp til der folk bor og er godt egnet til orienteringsløp. Alle skogsområdene er kartlagt med gode orienteringskart som oppdateres jevnlig. I klubben har vi lang erfaring og høy kompetanse på o-idrett. Forutsetningene i vårt område er meget gode for et villt, vakkert og rått o-miljø.
Intensjon
Vår intensjon er å realisere idrettens kjærneverdier i vår virksomhet.
(mosjon og helse - naturopplevelse og friluftsliv - utfordring og mestring - trivsel og glede - dramatikk og underholdning - tilhørighet og vennskap)