Treningsløp på Hebekk

Postet av Nordre Follo Orientering den 3. Sep 2023

Sted: Hebekk Myrveien (finn.no kartgoogle-kart).

Felles oppvarming for revene (de yngste) kl. 18:00.

Start mellom 18:00 og 18:30.

Lenke for å laste ned kart: https://www.nfollo.no/storage/files?uid=1100207756&pfi=76614

Lenke til løyper på Livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/112895/Nordre-Follo-Orientering-treningslop-6-september-2023

Du trenger ikke skrive ut kart selv, vi tar med utskrifter til alle.

Oppfordrer alle til å ta med egen plastlomme til kartet (hvis du har).

Postene blir hengende ute til og med lørdag 09.09.

Løyper

NivåLengde
N1,8 km
C2,3 km
B2,6 km
AK3,5 km
AL5,4 km

N-løypa går langs stier og veier  som de viktigste ledelinjene. 

C-løypa gir flere veilvalgsmuligheter og muligheter for å øve seg på kompasskurs. På vei til 1. post er det mulig å ta kompasskurs fra høydepunktet nede ved stien øst for posten (merket på kartet med en runding og pil). På vei til 4. post har du tre mulige veivalg: (1) løpe ut til hogstfeltet og følge hogstfeltet ned til posten, (2) ta en kompasskurs rett mot posten for så å bli fanget opp av den store stien nedenfor posten, eller (3) løpe rundt på sti mot øst. Til 6. posten kan du velge å løpe langs sti mesteparten av veien og ta kompasskurs fra stidelet øst for posten, eller du kan kutte rett over hogstfeltet, og ta kompasskurs fra høydepunktet (den lille kollen) på kanten av hogstfeltet. 

B-løypa har mange likhetstrekk med A-løypa, siden dette er et sti-rikt terreng der det finnes mange oppfangende detaljer i bakkant av postene. For de som synes AK er litt lang, kan derfor B være et greit alternativ. AK er ikke så mye vanskeligere enn B, men noe lenger. I både B og AK-løypene ligger utfordringen først og fremst i å huske å benytte seg av siste sikre og ta gode kompasskurser.

AL-løypa tar deg helt over i skråliene ned mot Vinterbro, og du har litt ulike veivalgsmuligheter på vei til og fra skråliene. Ved postutsetting viste det seg at det har foregått en del hogst her i det siste. Ingen av postene ligger på hogstfeltene, men du vil måtte krysse noen av de nye hogstfeltene. Bildet nedenfor illustrerer mitt inntrykk av hvor hogstfeltet går, men angivelsen er omtrentlig. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.