Sommer-o-skole 2017

Postet av Nordre Follo Orientering den 27. Jun 2017

Det var 10 ivrige deltakere på klubbens sommer-o-skole 26. og 27.juni på Greverud. De fikk prøvd o-ferdighetene gjennom flere forskjellige aktiviteter som stjerneorientering, løypelegging, gate o-løp på kart med innfelt flyfoto, stolpejakt og postplukk. Første dag forflyttet vi oss med sykkel og var innom en bane. Det var populært. Til lunsj var det grilling av ostesmørbrød og pølser. Pause med iskrem smakte også godt. Håvard, Trond og Sissel synes det var 2 flotte dager med flinke og snille barn.



Klubbmesterskapet 2017

Postet av Nordre Follo Orientering den 19. Jun 2017

Det ble en flott dag på Gjersenga. Det var ca 55 personer med deltakere og arrangører som koste seg i det fine været. Fine løyper og god pizza og kaker. Nye klubbluer som premie var populært både hos liten og stor.



O-troll leir 2017

Postet av Nordre Follo Orientering den 12. Jun 2017

Lillomarka OL arrangerte o-troll leieren 10.juni fra Isdammen på Årvoll. Det var 6 deltakere fra Kolbotn & Skimt. I løpet av lørdag var de med på mange forskjellige aktiviteter. Leieren ble avsluttet med deltakelse i Gromløpet på søndag fra toppen av Grefsenkleiva. Det ble en våt og kald avslutning, men slitene o-troll var fornøyd med leieren.