SEKS DAGER IGJEN

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 13. Okt 2019

Vi er nå 19 påmeldte fra Kolbotn og Skimt. I fjor var vi 25. Kan vi klare å bli 25 Igjen i år? 

Resultatene fra denne helgens løp viser i hvert fall at noen er i form, - så det blir spennende om det kan bli fullklaff i dette årets Blodslit!


0 Kommentar

MORGENFRISK I FOLLO 2019 AVSLUTTET

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 6. Okt 2019

Morgenfrisk #10, som var årets siste, gikk på Grønliåsen fra Tårnåsen skole idag, 6. oktober. 92 startende var rekord. Her sitter John, Celine og Veronica og varmer opp i høstsola. Totalt har 47 KSOLere deltatt i år. Nå starter planleggingen for neste års sesong.


0 Kommentar

TOPPRESULTATER FOR KOLBOTN OG SKIMT

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 29. Sep 2019

Morgenfrisk i Follo #9 gikk fra Myrvoll på Kantoråsen med klatrestrekk opp slalåmbakken på Ingierkollen. Håvard vant dette strekket (og det neste) i en klasse med mange harde konkurrenter! Alva vant spurten inn til mål, og i tillegg vant Henrik Harstad C-åpen med 22 minutters margin. Sammenlagt i Morgenfrisk er Geir Trøan best av klubbens medlemmer på en 17. plass, men med ett løp igjen neste søndag (6. oktober), kan dette fort endre seg.


0 Kommentar

VEIVALGSORIENTERING PÅ KANTORÅSEN

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 26. Sep 2019

Postene er lagt ut, og kart med løyper ligger på Eventor! Så da er det bare å ta på seg skoene og komme seg ut i høstskogen. Morgenfrisk i Follo #9 arrangeres nå på søndag, 29. september mellom 10 og 10:30, men print gjerne ut eget kart og ta deg en treningstur, - eller flere med ulike veivalg. Mer info her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11471


0 Kommentar

MORGENFRISK #8 MED JAKTSTART

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 8. Sep 2019

22. september er det klart for det 8. Morgenfrisk, som går fra golfbanen på Smerta, 5 km øst for Ski sentrum. Løpet er del av et to-dagers opplegg sammen med Geoform IL, som arrangerer løp fra Grønmo 21. september. Dersom du deltar på lørdag og er mindre enn 20 minutter bak vinner, kan du starte med en fordel på søndagens jaktstart. Differansen blir imidlertid delt på 4, så uansett om du deltar på lørdag eller ikke, så kan du være med å jakte seier fra fellesstart bare 5 min etter leder!

Informasjon om lørdagens løp: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11593

Informasjon og påmelding til søndagens løp: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11470

Her er noen bilder fra dagens befaring i Gaupesteinmarka:0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline