Verdens Orienterings Dag 23.mai - Bli med på en verdensrekord!

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 19. Mai 2018

Onsdag 23.mai er det verdens orienteringsdag og klubben ønsker å være med på å sette ny verdensrekord. Bli med å bidra! Kolbotn & Skimt OL har to typer arrangement den dagen:

- Et opplegg for skolene hvor det benyttes stolper i forbindelse med Stolpejakta

- Et arrangement om kvelden for klubbens medlemmer og andre interesserte på Nylenda kl. 18.00. Se vedlagte invitasjon.

Bli med på en verdensrekord!

Nylenda, merket fra Østre Greverud gård (Oppegård golfklubb)

Onsdag 23. mai klokken 18:00

Denne dagen vil barn, ungdom og voksne i over 100 land løpe orientering!

Målet er 500.000 registrerte deltagere, og i Norge skal vi være 35.000 løpere i over 200 arrangementer.

Kolbotn og Skimt OL arrangerer denne dagen en lagkonkurranse. Lagene setter vi sammen når dere kommer. Laget skal sammen løse forskjellig orienteringsoppgaver. Alle kan delta, uansett nivå. Ta gjerne med deg en venn som ikke har prøvd orientering før. Mamma og pappa kan også være med. Diplom til alle.

Vi har også en vanlig orienteringsløype på 3-4 km A nivå for de som heller ønsker å løpe dette.

Etter arrangementet serveres det pizza og saft.

Møt opp, løp orientering og sett verdensrekord!

Årets første treningsløp

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 11. Apr 2018

Årets første treningsløp ble gjennomført på Finstad skole. Gate-orientering sto på programmet. Tema for de yngste revene var tommelgrep. De eldre ungdommene i elg-gruppen hadde fokus på veivalg. Bildet viser rever som gjør seg klar til start.

Introduksjonskurs orientering 2018

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 11. Apr 2018

O-kurset starter 25.april kl. 18.00 ved Langhushallen, merket fra parkeringsplassen.

Gate-oløp fra Langhussenteret lørdag 3.3.2018

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 27. Feb 2018

ÅS-NMBU arrangerer gate-oløp fra Langhussenteret førstkommende lørdag. Fleksistart mellom kl. 11.30 og 12.30. Benytt anledningen til en o-teknisk økt mellom alle skiturene. Påmelding og ytterligere informasjon på Eventor

Ranking vinner 2017

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 14. Feb 2018

Alva Niklasson ble klubbens ranking vinner for 2017 med 79,96 poeng av 100 mulige. På årsmøtet 12. februar fikk hun overrakt vandrefatet og et gavekort på 1000 kroner til kjøp av o-utstyr.

Rankingen er for ungdom fra 12 til 25 år basert på de 10 beste plasseringene som medlemmene har oppnådd i terminfestede krets-, nasjonale- og internasjonaleløp.