KNUT VANT H60 I VM PUBLIKUMSLØP

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 14. Aug 2019

Mange hadde funnet veien til Spydeberg i dag for å overvære VM-langdistansen, og ikke minst løpe publikumsløp. Hard konkurranse i mange klasser, og ikke minst i H60 Elite. Der kunne imidlertid ingen tukte Knut Bjørkelo, som gjorde et skikkelig stjerneløp. Gratulerer!MORGENFRISK #7 PÅ SANDBUKTA PARKERING

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 8. Aug 2019

Det er på tide å komme i gang med høstsesongen. Møt opp mellom 10 og 11:30 på lørdag. Påmelding og innbydelse her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11469NILS PÅ 3. PLASS I HOVEDLØPET

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 3. Aug 2019

Nils Niklasson løp inn til en råsterk 3. plass i H14 på dagens langdistanse på Tynset. Han var 2:34 bak vinner Simen Stensrud fra Nittedal. Søsteren Alva i D16 startet sterkt med 4. plass på første meldepost, men tapte tid til andre meldepost og havnet til slutt på en hederlig 11. plass. Ellers deltok Hanna og Emilie Rehn fra Kolbotn og Skimt. Hanna ble nummer 36 i D16 og Emilie vant D14-16C!

Bilde: Nils sitt profilbilde på Facebook.NYHET! SELVBETJENT O-LØP

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 23. Jul 2019

Kan det arrangeres o-løp uten noen funksjonærer? Vi gjør et forsøk på dette 3. august. Sjette løp i Morgenfrisk i Follo blir nemlig til "Autofrisk i Follo"! 

Selv om løpet offisielt har start mellom kl. 10:00 og 11:30 lørdag 3. august, er det fullt mulig å løpe med tidtaking mellom fredag 2. august kl. 20:00 og søndag 4. august kl. 16:00, men NB! Meld deg på i Eventor innen midnatt 1. august slik at nok kart kan trykkes opp!

Og for en gangs skyld: Les innbydelsen nøye. Det vil lønne seg ;-)STERKE PRESTASJONER I SOMMERLØPENE I NORD-ØSTERDAL

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 8. Jul 2019

Familien Niklasson benytter ferien til å teste form og relevant terreng i Nord-Østerdal før Hovedløpet på Tynset i begynnelsen av august. Alva (16) og Nils (14) er helt klart i favorittskiktet i Hovedløpet etter sterke prestasjoner i Røros, på Os og i Dalsbygda.

Hovedløpet er uoffisielt norgesmesterskap i orientering for ungdom, der man konkurrerer i langdistanseorientering, sprintorientering og stafett. I tillegg til Alva og Nils Niklasson, deltar Hanna og Emilie Rehn fra Kolbotn og Skimt. 

På langdistansen 3. august må de takle krevende isgropterreng på Ripan. Ripan er en geologisk formasjon fra siste istid, for ca 10 000 år siden, da en innsjø ble dannet av en isbre som dekket området. Se kartutsnitt nedenfor. 

Ellers blir det sprint i Tynset sentrum og stafett fra Nytrømoen Idrettsanlegg.

Det mektige Tron-fjellet ved Tynset:

Ripan ligger mellom Tynset og Tron-fjellet.

Isbreen la igjen et veldig spesielt terreng som ungdommen må bryne seg på 3. august.Levert av IdrettenOnline