Kommunevåpen for Nordre Follo er valgt

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 12. Feb 2019

I disse tider med vurdering av både nytt navn og nye drakter for klubben, så kan det f.eks. være interessant å skjele til det nye kommunevåpenet. Det er et aks i blått og sølv. Mer om begrunnelse for valget her: https://www.oppegard.kommune.no/kommunevaapen-for-nordre-follo.6184897-430199.html

Årsmøtet Kolbotn & Skimt OL - Årsmøtedokumenter

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 5. Feb 2019

Her er dokumentene til årsmøtet mandag 11.februar 2019 ca kl.19.30 i klubbhuset til Kolbotn IL på Sofiemyr. Det er et innkommende forslag som lyder:

- Med bakgrunn i utredningen av 5.desember 2018 vedrørende organisering av orienteringsidretten i Nordre Follo, foreslår styret i Kolbotn & Skimt O-lag følgende:

Kolbotn & Skimt O-lag vil foreta de endringer som må til for å følge opp anbefalingen i utredningen, herunder endring av klubbnavn, sammensetning av styret og fastsetting av medlemskontingent fra 2020. Styret vil kalle inn til ekstraordinært årsmøte når de finner det påkrevet.

Sakliste årsmøte 2018 KSOL.pdf

ksstatistikk2018.pdf

Årsrapport Kolbotn Skimt OL 2018.pd

Regnskap 2018 K&S - revidert158.pdf, Regnskap 2018 K&S - fordeling 159.pdf, KSOL noter regnskap 2018.docx

Langtidsplan 2019 - 2023 for Kolbotn & Skimt OL.pdfTiltaksplan 2019 for aktiviteter KS.pdf

Budsjett K&S 2019.pdf

Organisasjonsplan for Kolbotn&Skimt o-lag i 2019.pdf

NFollo-o-organisering.pdf

NFollo-o-fordeler-ulemper.pdf

Avslutning Skautraver'n 2018

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 22. Jan 2019

Vi inviterer til avslutningskveld for 2018 sesongen og 50 års jubileumsfeiring for Skautraver’n. I jubileumsåret har vi invitert Oppegårdensemblet Tryllefløytene til å gjøre avslutningen til en ekstra festlig stund, og vi har også invitert ordførerne i Oppegård og Ski. Vi håper at både årets og tidligere års skautravere vil møte opp for å feire jubileet. Vi håper også på stor oppslutning om arrangementet fra medlemmene i KSOL.

MANDAG 28. JANUAR 2018 KL. 18.00 i KOLBEN

Kveldens program:

• Tryllefløytene fremfører utdrag fra sommerens suksessforestilling «Lille Speil på veggen der, hvem har flest likes i landet her»
  • Utdeling av diplomer til barn som har deltatt i Skautraver’n 2018
  • Andre hedringer
  • Hilsener fra ordførerne i Oppegård og Ski
  • Premieutdeling
    •          Historielagenes konkurranse og fjellstueoppholdet
  • Salg av merker og plaketter og deltakerkonvolutt for 2019

Merker/plaketter og skautraverkonvolutten for 2019 kan betales med kontanter eller VIPPS.

Vi gjør oppmerksom på at det er garderobeplikt i Kolben!

Velkommen!

Innkalling til årsmøter mandag 11. februar

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 9. Jan 2019

Det innkalles til årsmøter i Skimt, KILs O-gruppe og Kolbotn & Skimt O-lag mandag 11.02.2019 kl 19:00. Møtene avholdes i Kolbotn ILs klubbhus ved Sofiemyr stadion.
Se innkallingen her: Innkalling aarsmoete_2019.pdf

Orienteringskurs for voksne

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 15. Des 2018

Vi vil til våren prøve å arrangere kurs for voksne, og har reservert plass på Sørmarka første helgen i april.

Det vil bli fire treningsøkter med instruksjon og erfaringsutveksling i klasserom mellom øktene.

Deltakerne trenger ingen forkunnskaper om orientering, men bør være i relativt god form og ikke være engstelige for skogen.

Tor Lahlum vil være hovedinstruktør, men vil trenge et par hjelpere til prøveløping og post-utsetting/ -flytting/ -innhenting. Hjelperne bør også kunne bidra med egne erfaringer og tips. Frivillige kan melde seg til tor@lahlum.no.

Dersom du kjenner noen som kan være interessert i kurset, så tips dem gjerne om vedlagt rabattkode (LOSK) som kan benyttes frem til 1. januar. Påmeldinger kan sendes til: tor@lahlum.no.