Organisering av orienteringsidretten i Nordre Follo

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 10. Des 2018

Klubben er i gang med å se på organisasjonsstrukturen i o-laget og o-klubbene. Dette kom opp i forbindelse med kommunesammenslåing av Oppegård og Ski i 2020.

Styret har laget en utredning om organisering av o-idretten i Nordre Follo som er sendt alle medlemmene i Kolbotn & Skimt o-lag. Hvis du ikke har mottatt utredningen, kan du få den av Sissel Olaisen, solai@online.no.

Styret inviterer alle medlemmer i klubben til å komme med sitt syn på saken på informasjonsmøtet mandag 21.januar 2019 kl. 20.00 i klubbhuset til Kolbotn IL på Sofiemyr.

Kråkstad Grand Prix 2018

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 30. Okt 2018

Det var ca 40 deltakere på KGP på lørdag 27.november. Nesten 30 løp de fine skogsløypene og måtte gå ca 1,5 km til start og fra mål fra/til Kråkstad skole. 11av de yngste med følge deltok på micro-o, gate-oløp og svømme-o. Etterpå koste alle seg med pizza, brus, kaker og kaffe. Premieutdelingen for rekruttkarusellen for nybegynnere og Rever og ungdomskarusellen for Elgene var også populær med premiene; hettegenser m/klubbmerke eller sekk m/klubbmerke  samt kompass/brikke til nybegynnerne. Det hele med avsluttet med premier til alle for dagens prestasjoner.

Kråkstad Grand Prix 2018

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 25. Okt 2018

Til lørdag 27.oktober er det sesongavslutning med Kråkstad Grand Prix. Ønsker alle i alle aldre og på alle nivå velkommen!

Foll-O-karusellen 2018

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 6. Sep 2018

Onsdag 5.september var det siste løp i Foll-O-karusellen i år fra Hauketo IF sin hytte i Prinsdalen med premieutdeling. Det var 39 startende fra klubben og så mange har det omtrent vært på hvert av de 5 løpene i karusellen i år. 33 av klubbens Rever eller Elger, hvorav 18 nybegynnere, har vært med i et eller flere av løpene. Det ble delt ut sammenlagt premie til alle i klassene D/H -16 som har fullført 3 løp og mange i klubben fikk premie.

Skautraver'n 50 år

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 24. Jun 2018

Flott feiring av Skautraver’ns 50 års jubileum på Hjellsåsen i dag. Ca 200 mennesker, de fleste skautravere, men også andre turgåere, var innom posten, tok en tur opp i tårnet og fikk med seg smakebiter fra kakebordet. Spesielt hyggelig var det å å se så mange familier på skautravertur!