KLUBBMESTERSKAPET 2019

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 11. Jun 2019

K L U B B M E S T E R S K A P

Vi inviterer alle klubbens medlemmer og rekrutter og deres familier til klubbmesterskap ved Sandbukta

Sandbukta ligger mellom Bestemorstranda og Ingierstrand. Det er muligheter for en dukkert i fjorden. Ta gjerne med campingstol! Etter løpet, ca. kl. 19:30 – 21.00 blir det servering (pizza, brus, kaffe og kake) og premieutdeling. Det blir premier til alle.

Tid:

Onsdag 19. juni 2019 kl.  kl. 17.30.

Sted:

Sandbukta.

Parkering:

Ca. 200 m sør for Sandbukta.

Kart:

Hvitebjørn, utgitt 2011, målestokk 1:10000, ekv 5 m.

Start:

Første start kl. 18:00, start og mål er ved samlingsplass.

Løyper:

Løyper og klasseinndeling tilpasses de påmeldte. Det vil bli løyper for både etablerte o-løpere (A og C nivå) og nybegynnere, og det blir også et aktivitetstilbud i form av poster rundt samlingsplass for de minste barna.

Deltakelsen er gratis, men vi må av hensyn til løyper og matinnkjøp ha påmelding innen søndag 16.  juni til anne.marit.farden@gmail.com eller på sms 905 89 876.

Oppgi navn og klassen du vanligvis løper i, eller bare alder for nybegynnere. Dersom noen vil delta bare på løpet eller bare på samlingen, må dette oppgis.

Ta med EKT brikke hvis du har (men det er ikke nødvendig å oppgi brikkenummer ved påmelding). Vi har EKT-brikker og kompass til utlån til de som ikke har.

Løypelegger er Dag Amundsen og løpsleder Sissel Olaisen

Velkommen!

Kolbotn og Skimt OL blir Nordre Follo Orientering

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 27. Mai 2019

På ekstraordinær generalforsamling i dag ble det vedtatt at Kolbotn og Skimt OL bytter navn til Nordre Follo Orientering fra 01.01.2020!

Verdens Orienteringsdag 2019

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 25. Mai 2019

Det var godt oppmøte på Verdens O-Dag som klubben arrangerte fra Østre Greverud gård. 64 deltakere, 29 barn/unge og 35 voksne, stilte til start i det morsomme arrangementet med postplukk og poeng og spesielle utfordringer som Håvard hadde laget. Det var en tidsramme på 45 minutter og brukte en lengre tid ble det minuspoeng.

Ekstraordinært årsmøte i K&S mandag 27. mai

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 14. Mai 2019

Det innkalles til ekstra ordinært årsmøte i Kolbotn & Skimt OL mandag 27.mai 2019 kl. 19.00 i klubbhuset til Kolbotn IL på Sofiemyr.

Følgende saker skal behandles:

- Nytt navn på klubben fra 2020

- Klubbens organisasjonsplan - styresammensetning for 2020

- Kontingent for 2020

Se forøvrig vedlagte saksliste og forslag til organisasjonsplan.

saksliste270519.pdf

orgplan-2020.pdf

Vårløpet 2019 flott gjennomført

Postet av Kolbotn & Skimt OL den 5. Mai 2019

Vårløpet ble et fint arrangement med sol, men kald nordavind. Klubbens medlemmer sto på for at de 450 deltakerne fikk en fin dag i skogen og på samlingsplass.